Monitorizare Interventie

Serviciu de coordonare a agentilor Dyncorp Security Protection.


Niciodata nu ai fost mai in siguranta!


Departamentul Dyncorp de monitorizare si interventie dispune de un sistem computerizat de dispecerizare şi de un număr important de echipaje de intervenţie rapidă, localizate în teren.

La solicitarea dispecerului de serviciu, în cazul unui eveniment petrecut la sediul beneficiarului (efracţie, panică, sabotaj, incendiu, control sistem, cădere de reţea, descărcare acumulator, probleme circuit sirenă), echipajele de intervenţie Dyncorp Security Protection acţionează în cel mai scurt timp pentru soluţionarea problemelor.
Dyncorp pune la dispoziţia clienţilor un dispecerat de monitorizare funcţional 24 de ore din 24, 365 de zile pe an.
De asemenea agenţii de intervenţie Dyncorp Security Protection sunt special pregătiţi, dotaţi cu autoturisme puternice pentru o deplasare rapidă, armă letala sau cu gloanţe de cauciuc, spray cu gaz lacrimogen sau paralizant, vestă antiglonţ, staţie radio emisie – recepţie cu putere mare de comunicare, echipament corespunzător intervenţiilor (bocanci, ţinută inscripţionată cu însemnele firmei, tomfă şi cască antivandal).
Dyncorp dispune de caini de paza si protectie speciali antrenati in zonele unde acestia sunt o necesitate.

Mereu in siguranta cu Dyncorp!

Cere acum o oferta de pret personalizata pentru nevoile tale de securitate

Acest serviciu este compus din doua parti distincte, bine definite:

Monitorizare


MONITORIZAREA sistemelor de alarmare, prin dispeceratul Dyncorp, care are rolul de a menţine legătura între sistemele de alarmă conectate şi echipajele mobile de intervenţie, pentru a le mobiliza în caz de alarmă.

Dispeceratul Dyncorp receptează semnalele de alarmă de la abonaţii conectaţi, declanşate automat sau manual, prin acţionarea de către beneficiar a butonului de panică („hold-up” = panică); dispecerii interpretează semnalele în funcţie de tipul alarmei (incendiu, efracţie, panică) şi mobilizează echipajele de intervenţie rapidă şi alte forţe de intervenţie, dacă se impune (pompieri, poliţie etc.).

Interventie


INTERVENŢIA în cazul receptării semnalelor de alarmă de la abonaţii conectaţi la dispecerat, se face de către echipajele mobile de intervenţie rapidă Dyncorp, iar cf. art. 36 (5) al Legii 333/2003, în situaţiile în care „forţele proprii sunt depăşite de amploarea evenimentelor, prin dispecerat se anunţă unitatea de poliţie competentă, în vederea prinderii infractorilor şi a cercetării locului faptei.

În celelalte cazuri, după prinderea infractorilor, aceştia vor fi predaţi de îndată unităţilor de poliţie competente teritorial”.

Cine poate beneficia de servicii de monitorizare si interventie?Conform art. 28 (1) al Legii 333/2003, „conducătorii unităţilor care deţin bunuri, valori şi suporturi de stocare a documentelor, a datelor şi informaţiilor cu caracter secret de stat sunt obligaţi să asigure paza, mijloacele mecano-fizice de protecţie şi sistemele de alarmare împotriva efracţiei în locurile de păstrare, depozitare şi manipulare a acestora, precum şi în locurile unde se desfăşoară activităţi care au un asemenea caracter”.
Iar art. 2 (2) al aceleiaşi legi prevede că „persoanele fizice pot apela pentru protecţia personală la serviciile unor societăţi specializate de paza şi protecţie”.

bariere
Aşadar, serviciul de monitorizare şi intervenţie rapidă antiefracţie este destinat preponderent:

- Proprietăţilor private, apartamente şi vile.

- Sucursalelor bancare;

- Sediilor de birouri;

- Magazinelor, localurilor;

- Hotelurilor, pensiunilor;

- Instituţiilor publice, obiectivelor militare;

- Unităţilor şcolare private sau publice;

Mereu in siguranta cu Dyncorp!

Cere acum o oferta de pret personalizata pentru nevoile tale de securitate

De ce să alegeţi serviciul de monitorizare şi intervenţie rapidă oferit de Dyncorp Security Protection?


NOI credem ca prin ceea ce facem si va punem la dispozitie, viata dumneavoastra si a celor apropiati poate deveni mai sigura.
Avem experienta
Experienţa unui serviciu furnizat clienţilor nostri activi, din Bucureşti şi din cele mai importante oraşe din ţară;
Interventie rapida
Distribuirea atentă a clientilor si a agentilor ne permite ca intervenţia la alarmă să fie de câteva minute (maxim 7 minute)
Personal calificat
Agenţii de intervenţie sunt atent selecţionaţi şi bine instruiţi; deţin atestat eliberat de politie, certificat de absolvire a cursului de calificare profesională şi avizului poliţiei pentru portarmă;
Echipament performant
Echipamentul personalului de intervenţie este ultra-performant, de ultimă generaţie;
Echipaje canine
Opţional echipaje dotate cu câini utilitari, special antrenaţi pentru situatii de urgenta, aparare si atac;
Dispecerat de ajutor
Cel mai performant dispecerat, capabil să monitorizeze non-stop un număr infinit de locaţii şi să alerteze instantaneu echipajele de intervenţie.